خورشت فسنجون یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه می‌شود. در ادامه یک دستور دقیق و کامل برای تهیه فسنجان با گوشت چرخ کرده برای 2 نفر رو براتون آماده کردم. مواد لازم: - گوشت چرخکرده: 150 گرم - گردو: 100 گرم (آسیاب یا خرد شده) - رب انار: 2 تا 3 قاشق غذاخوری - پیاز: 2 عدد (رنده‌شده) - آب سرد: 3 تا 4 لیوان - روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری - نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم - شکر: در صورت نیاز 1 قاشق چای‌خوری 1 عدد پیاز رنده‌شده را بدون روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود. وقتی آب پیاز کشیده شد، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیاز را کمی تفت دهید‌. گردوی خرد یا آسیاب‌شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر گردو آزاد شود. بلافاصله آب سرد را به قابلمه اضافه کنید. این کار کمک می‌کند تا گردو روغن بیشتری بیندازد. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس آن را کم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت آرام بجوشد. گوشت چرخی را با 1عدد پیاز که آبش رو گرفته اید و کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک ترکیب کنید و با دست خوب ورز بدید. اگر