مارمالاد آلبالو/ مربای البالو/ آلبالو محتویات البالو ۴ کیلو شکر ۳ کیلو به ازای هر یک کیلو آلبالو ۷۵۰ گرم شکر جوهر لیمو جایگزینش ابلیموی تازه در صورت تمایل هل یا وانیل ======= بخش بندی ویدئو ۰۰:00 مقدمه 00:46 جدا کردن هسته آلبالو 01:51 مخلوط شکر و آلبالو 02:49 خرد کردن آلبالو با غذاساز 03:48 جوشاندن و گرفتن کف های اولیه مارمالاد البالو 04:17 تست کردن غلظت البالو 04:39 افزودن جوهرلیمو 05:08 فینال پخت مارمالاد البالو 05:17 بعد از خنک شدن مارمالاد 05:40 نگهداری در ظروف شیشه ای ======== طرز تهیه مربا و شربت البالو ======== مارمالاد-آلبالو مارمالاد البالو اشپزی- رویا کیک مارمالاد آلبالو,بهترین مارمالاد آلبالو,مارمالاد آلبالو طرز تهیه,مربا آلبالو,مربای آلبالو,مارمالاد توت فرنگی,طرز تهیه مارمالاد آلبالو,آلبالو,طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی,طرز تهیه مارمالاد,مارمالاد سیب,آموزش مارمالاد,مارمالاد خانگی,مارمالاد آلبالو راحت,مارمالاد آلبالو خانگی,مارمالاد آلبالو مهردادپز,مربای آلبالو خانگی,شربت آلبالو,مارمالاد آلبالو خوشمزه,مارمالاد زردآلو, مارمالاد,البالو