کشک بادمجون یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزست که به راحتی میتونید درستش کنید، مطمئنم که خوشتون میاد. مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر: - بادمجان: ۵۰۰ گرم - کشک: ۲ قاشق غذاخوری(بسته به ذائقه شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد) - پیاز: ۱ عدد متوسط - سیر: ۲ حبه - زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری - نعنا خشک: یک و نیم قاشق غذاخوری - نمک: به میزان لازم - روغن مایع یا زیتون: برای سرخ کردن - آب: نصف لیوان (اختیاری برای کمی رقیق‌تر شدن) - مغز گردو (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. روی هر برش بادمجان نمک بپاشید. این کار باعث می‌شود تلخی بادمجان خارج شود، بادمجان‌ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل آبکش بگذارید. بعد از زمان استراحت، بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید تا نمک و تلخی آن‌ها از بین برود. بادمجان‌ها را با دستمال خشک کنید. در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی یا داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. در همان تابه، پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سیر خ