دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی از اثرگذاری تغییرات قیمت مواد اولیه بر روند تولید سوسیس و کالباس خبر می دهد. به گفته جمال حسین زاده اگرچه تا یکی دو سال اخیر سهم گوشت مرغ و گوشت قرمز در تولید فرآورده های گوشتی 50 به 50 بوده اما اکنون به واسطه افزایش قیمت ها، این سهم برای گوشت قرمز به 25 درصد تنزل پیدا کرده است. او می گوید: در دوره جنگ سازمان بسیج اقتصادی برای حمایت از مصرف کننده و کاهش قیمت این محصولات به تولیدکننده های فرآورده های گوشتی دستور تولید محصولاتی با تامین سهمی کمتر از 30 درصد را برای فرآورده های گوشتی صادر کرد اکنون هم به نظر می رسد با توجه به نوسان قیمت ها، باید دوباره به تولید چنین محصولاتی روی بیاوریم.

جمال حسین زاده صنعت غذا سوسیس گوشت تورم گوشت

9 ماه پیش در دسته بندی اخبار مدت زمان 01:23