سبزی پلو با ساق بره یک غذای خوشمزه ایرانی است که اغلب در مهمانی ها به عنوان غذای اصلی سرو می شود. این غذا برای کسانی که از آشپزی روستایی و آشپزی در طبیعت لذت می برند بسیار مناسب است، زیرا سادگی و زیبایی زندگی روستایی را به نمایش می گذارد. این غذا از ساقه بره و برنج تهیه می شود و از شوید تازه برای طعم دادن به برنج استفاده می شود. ساقه بره در کنار برنج و شوید پخته می شود و در نتیجه گوشتی خوش طعم و لطیف به دست می آید. اگر به دنبال دستور پخت پلو هستید یا می خواهید آشپزی روستایی را تجربه کنید، این غذا یک انتخاب عالی است!

اشپزی بره روستا دختر روستایی گوشت

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 17:21