پاستا با میگو و گوجه هم خوشمزه است و هم سریع حاضر میشود این غذای ایتالیایی مورد علاقه کسانی است که به محصولات دریایی علاقه مند هستند . ٢۵٠ گرم پاستا ۴٠٠ گرم میگو پاک شده یک شاخه جعفری ٢ ق .غ . روغن زیتون ٢ حبه سیر ٢ ق .غ .خامه ٣٠٠ گرم گوجه گیلاسی نمک به اندازه دلخواه فلفل سیاه ۱ ق .چ . پودر پاپریکا ۱ ق. چ. سیر را خرد کرده در روغن زیتون در تابه تفت دهید ، گوجه را خرد کرده به تابه اضافه کنید ، میگو را که پاک کرده و پس از شستشو آن را خشک کرده اید را اضافه کنید، نمک و ادویه ها را اضافه کنید ، خامه را اضافه کنید ، کمی هم بزنید ، در همین حین پاستا را مه آب پز شده (حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه ) به تابه اضافه کنید ، و بعد جعفری خرد شده را هم اضافه کنید ، غذا حاضر است ، لذت ببرید.