مواد اولیه: سیر 2 حبه جعفریِ تازه یک دسته پودر زیره سبز 1 قاشق سوپخوری پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری نخود پخته 400 گرم تخم مرغ 1 عدد هویج 2 عدد لیمو ترش 1 عدد ماست ساده 150 گرم یا 3/2 پیمانه سس کنجد 1 قاشق سوپخوری پیاز قرمز 1 عدد نعنای تازه به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم نان تورتیلا یا نان پیتا به میزان دلخواه برای سرو کردن طرز تهیه: سیر و جعفری و پیاز را درشت خرد کنید، ساقه های جعفری را هم می توانید استفاده کنید. آنها را در یک غذاساز ریخته و با ادویه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک مخلوط نسبتا خشک بدست آورید. اگر غذاساز ندارید نخود را با گوشت کوب له کرده و سیر و سبزیجات را نیز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنید. هویج را درشت رنده کنید. پوست لیمو را نیز رنده کنید. یک قاشق از مخلوط فلافل در کاسه ریخته و سپس هویج و پوست لیمو را به آن بیفزایید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط را بادست به شکل 12 گلوله درآورید. اگر میخواهید بعدا آن را بخورید، می توانید فلافل ها را تا 24 ساعت در یخچال نگهد

فلافل آشپزی آشپزی آنلاین آموزش آشپزی 123پز

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59