مواد اولیه: سیر 2 حبه جعفریِ تازه یک دسته پودر زیره سبز 1 قاشق سوپخوری پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری نخود پخته 400 گرم تخم مرغ 1 عدد هویج 2 عدد لیمو ترش 1 عدد ماست ساده 150 گرم یا 3/2 پیمانه سس کنجد 1 قاشق سوپخوری پیاز قرمز 1 عدد نعنای تازه به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم نان تورتیلا یا نان پیتا به میزان دلخواه برای سرو کردن طرز تهیه: سیر و جعفری و پیاز را درشت خرد کنید، ساقه های جعفری را هم می توانید استفاده کنید. آنها را در یک غذاساز ریخته و با ادویه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک مخلوط نسبتا خشک بدست آورید. اگر غذاساز ندارید نخود را با گوشت کوب له کرده و سیر و سبزیجات را نیز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنید. هویج را درشت رنده کنید. پوست لیمو را نیز رنده کنید. یک قاشق از مخلوط فلافل در کاسه ریخته و سپس هویج و پوست لیمو را به آن بیفزایید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط را بادست به شکل 12 گلوله درآورید. اگر میخواهید بعدا آن را بخورید، می توانید فلافل ها را تا 24 ساعت در یخچال نگهد