طرز تهیه شله زرد/شله زرد نذری/شله زرد شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. نکته جالب در مورد شله زرد این است که مانند غذاهایی مثل قیمه و عدس پلو به عنوان یک غذای مناسبتی شناخته می شود و به همین دلیل معمولا در مناسبت های خاص مذهبی برای پخش کردن به صورت نذری به مقدار زیاد طبخ می شود. ««««««««««««««««««««««««««««««« فصل ها ۰۰:۰۰ مقدمه 00:۱۷ خیساندن برنج(۲ استکان) ۰۰:۳۸ اضافه کردن برنج در آب جوش ۰۰:۵۰ برداشتن کف برنج ۰۱:۲۲ اضافه کردن کره(۲۰ گرم) ۰۱:۵۷ اضافه کردن شکر(۲لیوان) ۰۲:۱۷ اضافه کردن خلال بادام(۲۰گرم) ۰۲:۲۹ اضافه کردن زعفران دم کرده(۱ ق م) ۰۲:۵۸ اضافه کردن گلاب(۱ استکان) ۰۳:۱۵ گذاشتن دم کنی برا طعم جا افتاده ««««««««««««««««««««««««««««‹««« طرز-تهیه-شله-زرد شله-زرد-نذری روش-دستور-شله-زرد شله-زرد-مجلسی شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد مجلسی,طرز تهیه شله زرد,شله زرد ایرانی,طرز تهیه شله زرد نذری,طرز تهیه شله زرد مجلسی,آموزش شله زرد,شله زرد سنتی,طرزتهیه شله زرد,شله زرد نیلوفر,شله زرد حرفه ای,شله