طرز تهیه “ترشی لیته” بادمجان خانگی ساده + نکات تهیه ترشی لیته بادمجان به روش های مختلفی در سرتاسر کشور تهیه می شود در این دستور تهیه سادهترین روش تهیه “ترشی لیته” خوشمزه آموزش داده شده است. طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خانگی : یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین ترشی سنتی ایرانی، ترشی لیته است که بسیار آسان تهیه می شود و چاشنی بسیار مناسبی است تا در کنار غذاهای دیگر بهخصوص در فصل پاییز و زمستان سرو شود، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای ترشی لیته: با مواد گفته شده در این آموزش شما می توانید یک شیشه بزرگ ترشی لیته تهیه کنید، برای تهیه ترشی کمتر یا بیشتر مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید. گل کلم قرمز ۵۰ گرم هویج دو عدد فلفل سبز تند ۲ عدد فلفل دلمه ای یک عدد بادمجان یک کیلو سیر 1 بوته سبزی معطر( ریحان ، نعناع ، ترخون ، جعفری ...) دو قاشق غذاخوری سیاه دانه یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری تخم شنبلیله سابیده شده یک قاشق غذاخوری گلپر یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق غذاخوری سرکه ۳ پیمانه نبات دو تکه کوچک امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست