مواد لازم زردآلو شکر زعفران آب ======================= زردآلو میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان، مواد مغذی، فیبر، ویتامین A و ویتامین C است. این میوه در کنار میوه‌های بهاری و تابستانی طرفداران بسیاری دارد، با این حال نمی‌توان آن را برای مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. به همین دلیل یکی از روش‌های نگهداری از زردآلو برای مدت طولانی، خشک کردن آن است. برگه زردآلو یا قیسی یکی از تنقلات و طعم دهنده‌های پرطرفدار در میان ایرانی‌ها است که در بیشتر خانه‌های ایرانی یافت می‌شود و ارزش غذایی آن با میوه تازه تفاوتی ندارد. این برگه‌ها را شما می‌توانید بصورت آماده تهیه کنید و یا به روش خانگی در منزل آنها را خشک کنید و از خوردن آن لذت ببرید. =============================== خشک کردن زرد آلو اصولی ترین روش خشک کردن زرد آلو بهترین روش خشک کردن برگ زردآلو خشک کردن زرد آلو به سبک بازاری آشپزی با یلدا آموزش آشپزی آشپزی-با-یلدا فوت و فن خشک کردن زردآلو فوت و فن خشک کردن برگ زردآلو زرد آلو خشک کردن زرد آلو روش خشک کردن زرد آلو خشک کردن برگ زرد آلو در تابستان خشک کردن زرد آلو جلوی نور خورشید آموزش خشک