مواد لازم ۳عدد تخم مرغ وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان روغن دوسوم لیوان ماست نصف لیوان آرد قنادی دو لیوان بیکینگ پودر یک و نیم ق چ توت فرنگی حدود ۱۰ عدد سعی کنید از توت فرنگی های سفت و سالم استفاده کنید تا بافت کیکتون خمیری نشه دمای پخت در فر ۱۷۰ درجه مدت حدودا ۴۰-۵۵دقیقه پخت در سولاردام ؛ به همراه پیش گرمایش با دمای ۱۵۵ درجه زمان پخت ۴۰-۵۰درجه

کیک کیک توت فرنگی کیک عصرونه تزیین کیک سولاردام

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:38