شیرینی دانمارکی به سبک ایرانی مواد لازم برای کرم داخل شیرینی :شیر ۲۵۰میلی لیتر (حدوداً ۱لیوان سر پر میشه) ۲۵گرم آرد نشاسته ذرت یا آرد سفید گندم ۵۰گرم شکر ۱قاشق چایخوری وانیل مواد لازم برای خمیر شیرینی: ۶۰۰گرم آرد سفید گندم ۱ پیمانه شیر ولرم ۱/۵قاشق غذا خوری خمیر مایه نصف پیمانه روغن مایع ۲عددتخم مرغ شکر نصف پیمانه یک دوم قاشق چایخوری وانیل ۱قاشق غذا خوری زعفران دم کرده (دلبخواهی ) برای رو مال شیرینی : ۱عددزرده تخم مرغ ۱قاشق غذا خوری شیر ۱قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ برای براق شدن شیرینی بعد پخت :۳قاشق غذاخوری عسل رو رو بخار کتری بگذارید تا روان بشه دمای فر ۱۷۰درجه ۱۵تا ۲۰دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی ها طلایی بشه