عصاره ی قلم قلم گاو پیاز سیر برگ بو عصاره (فشرده) یا همون استاک، فرایندیست برای بدست آوردن یک آب ژله‌ای مقوی که میتونه از گوشت، مرغ، قلم، پای مرغ استفاده بشه. هر چقدر قلم دارین تا جاییکه روشو بگیره، آب بریزین. من قبلا تو ظرفهای جایخی میریختم اما چون در نداشت بعد از مدتی بوی فریزر میگرفت بهترین روش همین ظرفهای در داره که بنابه استفاده‌تون تو سایزهای مختلف میتونین بریزین که البته من عیالواری ظرف کردم. ೋღ

عصاره قلم اب قلم

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:29