در این ویدیو شما را به دل طبیعت روستا می‌بریم تا یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی، خورشت فسنجان، را با هم بپزیم. با استفاده از مواد تازه و محلی، این خورشت بی‌نظیر را با رب انار، گردوی آسیاب شده و گوشت نرم، روی آتش چوبی و به شیوه‌ای سنتی آماده می‌کنیم. فضای دلنشین روستا و عطر خوش خورشت، طعمی خاص و فراموش‌نشدنی به این غذا می‌بخشد. در این ویدیو تمام مراحل تهیه فسنجان، از آسیاب کردن گردو تا اضافه کردن طعم‌های بی‌نظیر ترش و شیرین، به شما آموزش داده می‌شود. این خورشت خوشمزه همراه با برنج زعفرانی سرو می‌شود و گزینه‌ای عالی برای روزهای سرد است. حتماً این دستور پخت سنتی را تا آخر ببینید! لایک، سابسکرایب و اشتراک‌گذاری فراموش نشود. خورشت-فسنجان پخت-روستایی غذاهای-ایرانی دستور-سنتی زندگی-روستایی آشپزی