سلام از شیرینی های پر طرفدار و دوست داشتنی که خونگیش سه سوته تموم میشه مواد لازم: تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد آب یک پیمانه(۲۰۰ میلی لیتر) آرد سفید یک پیمانه (۱۲۵ گرم) کره ۵۰ گرم شكر یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری خامه فرم گرفته تقریبا ۲۰۰ گرم آب و شکر و کره رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم هم زدم لحظه ای که شروع به قل زدن کرد و میخواست بجوشه ، بلافاصله آرد الک شده رو بهش اضافه کردم و هم زدم به این مرحله میگن داغ زدن که مهمترین قسمت نون خامه ای هستش و به صورت یه تیکه مثل حلوا یه جای قابلمه جمع شد ، مدام خمیر رو باز و جمع کردم حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان میبره، از روی حرارت برداشتم و خمیر رو توی ظرف دیگه قرار دادم تا از دما بیفته. تخم مرغها رو داخل کاسه ای شکستم، حالا به خمیر که نه گرم هست و نه خیلی سرد ۳ تا از تخم مرغها رو اضافه کردم و هم زدم، بعد وانیل و بیکینگ پودر رو ریختم و کمی هم زدم. اگر دیدید که خمیر کمی سفت هست، میتونید یک تخم مرغ دیگه رو هم بزنید و کم کم تا جایی که احتیاج هست به خمیر اضافه کنید. این خمیر خیلی کشدار است . خمیر رو داخل قیف ر