کمپوت زرد آلو (Apricot compote) مواد لازم : برای هر شیشه یک کیلویی زرد آلو سه قاشق غذاخوری سرپر شکر و همچنین آب جوشیده ولرم را به اندازه ای که روی زرد آلوها رو بپوشاند اضافه کنید . و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیشه ها داخل قابلمه پر از آب بجوشند . سپس شیشه هارو وارنه کنید تا پلمپ شوند . بعد از خنک شدن شیشه ها ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند تا آماده مصرف شود . به داخواه میتوانید مقدار بیشتری شکر هم اضافه کنید . ingredients : For each one-kilogram jar, add three tablespoons of sugar and lukewarm boiled water to cover the apricots. And let the jars boil in a pot full of water for 20 minutes. Then varnish the glass to seal it. After the jars have cooled down, keep them in the refrigerator for 24 hours until they are ready to use. You can add more sugar if you want. کمپوت کمپوت-زردآلو غذای-ایرانی غذای-خانگی