خاگینه ی مغزدار مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد ماست شیرین ۴ قاشق غذاخوری آرد قنادی ۴ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شربت غلیظ ۱ قاشق غذاخوری مواد شربت: شکر دو پیمانه آب یک پیمانه گلاب یک قاشق غذاخوری پودر زعفران یک هشتم قاشق چایخوری جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری مواد میانی: گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه پودر گل محمدی یک قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا شربت خاگینه رو آماده میکنیم. داخل قابلمه ای شکر و آب رو میریزیم و با حرارت ملایم هم میزنیم تا شکر آب بشه، بعد زعفران و گلاب و جوهر لیمو رو اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه با شعله ی کم تا شربت غلیظ بشه. وقتی روی شربت حباب های سنگین و ریز زد یعنی شربت آمادس. از روی حرارت برمیداریم و میذاریم شربت خنک بشه. برای درست کردن مواد خاگینه، ابتدا بکینگ پودر رو به ماست اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا بکینگ پودر داخل ماست به عمل بیاد‌. تخم مرغ ها و وانیل و یک قاشق از شربتی که آماده کردیم رو با همزن کمی میزنیم تا کمی یکدست بشه. بعد ماست و بکینگ پودر عمل اومده رو اضا

خاگینه ی مغزدار خاگینه خاگینه ی تبریزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:13