چند نکته : این مقدار فلفلی که گفته شد برای کسانی هست که تند پسند هستند و لذت میبرند در غیر این صورت یک عدد فلفل تند استفاده کنید . به تایم گفته شده در داخل ویدیو برای پخت بادمجان ها دقت کنید تا شکل ظاهری خود را حفظ کند و له نشود . ترشی را حتما در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحا در داخل یخچال نگهداری کنید. ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود. ممنونم مه همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ترشی-بادمجان-و-رب-انار ترشی-رب-انار انواع-ترشی-با-بادمجان با-بادمجان-چه-ترشی-ای-درست-میشود ترشی انواع-ترشی انواع-ترشی-تند ترشی-تند ترشی-مجلسی ترشی-بادمجان ترشی-بادمجون ترشی ترشی-بادمجان ترشی-بادمجان-شکم-پر بادمجون-شکم-پر-بوشهری طرز-تهیه-ترشی-بادمجان طرز-تهیه-ترشی بانوان-ترشی-مربا آموزش-ترشی ترشی, ترشی بادمجان شکم پر, طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر, آموزش ترشی, طرز تهیه ترشی, آموزش آشپزی,