طرز تهیه کاچی/ قویماق شور مواد لازم آرد گندم ادویه کاچی روغن محلی 00:00 مقدمه 00:18 ادویه کاچی 00:40 مرحله اول تفت دادن آرد 00:54 الک کردن 01:24 مرحله دوم تفت دادن آرد 03:37 دم گذاشتن کاچی در دو مرحله 04:53 سرو کردن و تژئین کاچی کاچی نوعی دسر ایرانی است که از شهر کرمان سرچشمه می گیرد. این دسر خوشمزه، علاوه بر عطر و طعم مطلوبی که دارد، از نظر غذایی نیز بسیار مقوی است و موجب افزایش انرژی جسمانی می شود. به همین دلیل معمولا پزشکان طب سنتی آن را به افرادی که از نظر جسمانی ضعیف هستند (مانند زنانی که تازه زایمان کردند یا افرادی که دچار کم خونی هستند) تجویز می کنند. از کانال اموزش بافتنی من دیدن کنید! ازکانال اموزش قلاب بافی آسان من دیدن کنید. کاچی قویماق طرز-تهیه-کاچی طرز-تهیه-کاچی-سنتی طرز-تهیه-کاچی-خوشمزه کاچی زعفرانی,طرز تهیه کاچی ساده,کاچی افغانی,کاچی برای زن زائو,کاچی طرز تهیه,آموزش کاچی,کاچی ساده,کاچی خوشمزه,کاچی مقوی,کاچی سنتی,کاچی ایرانی,کاچی زایمان,کاچی تبریزی,کاچی کرمانی,کاچی رویا فتحعلو,کاچی مشهدی,طرزتهیه کاچی,آموزش درست کردن کاچی,طرز تهیه کاچی زعفرانی,دستور پخت کاچی,د

طرز تهیه کاچی کاچی قویماق آموزش آشپزی بانوان آشپزی

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 06:07