مواد لازم: ۲ عدد بادمجان دلمه ای ۳ ق غ جعفری ۲ عدد تخم مرغ نصف پیمانه آرد سفید نمک ادویه (فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر سیر، و کمی زردچوبه) روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: سر و ته بادمجان هارو بگیرید با رنده درشت رنده کنید نمک اضافه ۱۰ دقیقه زمان بدید تا بادمجونا آب بندازه با استفاده از صافی آب اضافیش رو بگیرید تخم مرغارو با ادویه و نمک کمی همبزنید تا از لختگی در بیاد همراه با جعفری به بادمجون ها اضافه کنید وقتی مخلوط شد آرد و اضافه و یکدست کنید با قاشق داخل روغن بریزید و دو طرفش رو سرخ کنید میتونید یکدست هم کوکو رو باز کنید میبینید که دو سری کوکو سرخ کردم با همون روغن اولی که ریختم یعنی جذب روغنش خیلی پایین بود در آخرم با ماست و سیر هم سروش کنید که فوق العاده میشه