ذدرت-مکزیکی ذرت مکزیکی : دو تا کنسرو قارچ : ۴ تا روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری آبلیمو : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم سس مایونز یا هزار جزیره : چهارقاشق غذاخوری پنیر پیتزا : یه لیوان کنسرو هارو طبق دستورالعملشون ۲۰ دقیقه بجوشون. قارچ هارو با روغن زیتون و آبلیمو تفت بده. وقتی آب قارچ کشیده شد، ذرت هارو اضافه کن. بعدش سس، ادویه ها و پنیر پیتزا بریز و چند دقیقه بذار تا پنیر آب بشه و مواد به خورد هم بره. اینم از ذرت مکزیکی عشق