آموزش خشک کردن به / چای به/ دمنوش به/ خواص دمنوش به خواص آنتیاکسیدانی میوه به: این میوه به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتیاکسیدانی شگفتانگیزی دارد. این آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و روند پیری را کاهش میدهند و همچنین از بروز بیماریهای قلبی- عروقی و سکته مغزی هم جلوگیری میکنند. خواص بهخواص ضدالتهابی به: ■این میوه یک منبع غنی از ویتامین c است که تقریباً 25 درصد از میزان روزانه توصیهشده از این ویتامین را تأمین میکند. ویتامین c ، به افزایش ایمنی بدن میکند و بسیاری از بیماریهای التهابی را نیز درمان میکند. همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز هست. ■به یک میوه کمکالری است ، اما سرشار از فیبر غذایی هست.100 گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود 57 کالری است. همچنین دارای چربی اشباعشده، سدیم و کلسترول کم است که این ویژگیها باعث میشود یک گزینهای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد. طرز تهیه مربای به میوه-خشک آشپزی-رویا Ashpazi-roya خشک-کردن-سیب خشک-کردن-میوه خشک-کردن-به طرز-خشک-کردن-میوه خشک-کردن خشک-کردن-میوه-در-خانه خشک-کردن