راهنمای کاشت تا برداشت گل محمدی توسعه روز افزون گل محمدی در عرصه کشاورزی کشور مرهون سازگاری، قناعت، کم هزینه بودن و سودآوری چشم گیر آن می باشد. در آموزش زیر مراحل کاشت تا برداشت گل محمدی از جمله نحوه کاشت، فاصله کاشت، کشت مخلوط، کوددهی، آبیاری، آفت و بیماری، مبارزه با علف های هرز، هرس و قسمت های مورد استفاده گل، شرح داده شده است. کاشت جهت احداث گلستان ابتدا بایستی اقدام به حفر جوی ها یا نهرها به عمق بیش از ۵۰ سانتی متر نمود. این نهرها یا جوی ها که در مرحله آماده سازی زمین از کود حیوانی پوسیده به همراه خاک مزرعه مخلوط شده است و نهال ها در کف نهرها کاشته شده وبلافاصله آبیاری نمود. ساده ترین روش تکثیر، گل محمدی قلمه گیری و متداول ترین ترین روش تکثیر کشت پاجوش است. پاجوش های ریشه دار را معمولاً در فصل خواب گیاه از پایه مادری جدا و فوراً کشت می نمایند. گرچه گل محمدی می تواند در دامنه وسیعی از خاک ها به خوبی رشد کند اما بهترین عملکرد آن در خاک های زه کش دار با PH بین ۶٫۵ تا ۷٫۵ می باشد. کشت گل محمدی در مناطق کوهپایه ای و زمین های سنگلاخی و شیب دار امکان پذیر است. فاصله کاشت با توجه