طرز تهیه خورشت آلو اسفناج ،/ جا افتاده و عالی این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با اسفناج و آلو طبخ می شود. این خورش را می توان به صورت ترش یا ملس تهیه نمود. این خورش با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه میشود. این خورش را می توان در کنار لیمو ترش تازه و سبزی و برنج سفید یا کته سرو نمود. وجود اسفناج در این خورش کنار مزه ترشی آن که ناشی از آلو و رب انار است، به جذب آهن موجود در اسفناج کمک زیادی می کند و این خورش را بسیار مفید می سازد که توصیه می شود برای کودکان و نوجوانان در حال رشد تهیه کرد. چند نکته : دقت کنید که اگر آلو هارا زود تر اضافه کنید ، با توجه به اینکه بافت نازکی دارند در خورشت له میشوند ، بهترین زمان برای ریختن آلو بیست دقیقه آخره . در لحظات پایانی پخت خورشت، برای طعم بهتر 2 قاشق غذاخوری ابغوره یا آب لیموی تازه اضافه کنید خورشت آلو اسفناج به واسه اسفناجی که در آن استفاده میشود ، سرشار از ویتامین و مواد مغذی ست مواد لازم : پیاز : ۲ عدد مرغ چند تکه اسفناج تازه : 1 کیلو آلو : ۱۰ تا ۱۲ عدد رب انار غلیظ : 1 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم شده : 1 قاشق غذاخوری آبغوره در صورت تمایل :