فیش اند چیپس و خمیر تمپورایی که برای ماهی درست میکنن رو فکر نکنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه در عین حال خیلی هم راحته ولی از غذاهای سنتی ما ایرانی های مقیم جنوب کشور غذایی رو می شناسم که به عنوان سرمایه آموزشی پذیرفتمش و قول میدم کسی نیست که بعد از امتحان کردنش عاشقش نشه ممنونم از تک تکتون که تو این مسیر همراه من هستید یادتون نره سابسکرایب کنیم تا زود زود خانوادمون ۱۰۰ هزار تایی بشه مواد لازم برای فیش اند چیپس ماهی کاد یا کفشک تیز دندان یا هر ماهی مناسب سوخاری: ۵۰۰ گرم آرد سفید: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری ماشعیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه سیب زمینی و روغن به مقدار لازم مواد لازم برای سس تارتار خیار شور: ۲ عدد پیاز: نصف یک پیاز کوچک مایونز: ۴ قاشق غذاخوری پوست لیمو: ۱ قاشق چایخوری آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه سس خردل: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم مواد لازم برای شکم پر با حشو ماهی صبور، شوریده، سنگسر، ماهی کپور پیاز متوسط: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری(با این مقدار کمی تند میشه

حشو ماهی فیش اند چیپس ماهی سوخاری

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:02