عملیات پلاس به دو شکل ماشینی (دستگاه تراف) و طبیعی(بدون دستگاه) میتواند انجام شود؛ البته پلاس ماشینی کیفیت بسیار بالاتری را در محصول نهایی به ارمغان میآورد. پس از برداشت برگ سبز چای، آن ها را به دستگاه تراف انتقال میدهیم تا عملیات پلاس برگ انجام شود. این فرایند نیاز به سرعت و دقت بالا دارد. تاخیر در رساندن برگ سبز چیده شده به دستگاه تراف یا حملونقل غیر اصولی برگ (به گونه ای که برگ ها روی هم انباشه شود و تحت فشار قرار گیرد) به شدت از کیفیت چای تولید شده میکاهد. عملیات پلاس حدود 12 تا 24 ساعت طول میکشد که در نهایت به پلاس فیزیکی و پلاس شیمیایی برگ منجر خواهد شد. برای مشاهده تمامی مراحل تولید چای از نزدیک، میتوانید به کارگاه چایسازی زوپه تشریف بیاورید. همچنین به صورت رایگان میتوانید چای های مختلف را تست کنید و تفاوت آنها را متوجه شوید. برای آشنایی بیشتر با چای ایرانی و همچنین بازدید از محصولات ما وارد سایت زوپه شوید.