آموزش کامل شیرین پلو مجلسی و خوشمزه ایده ال برای مجالس رسمی:نحوه گرفت تلخی پوست پرتقال شیرین پلو از اون دسته غذاهاییه که حتما تو مجالس رسمی و مهمونی ها سرو میشه و پای ثابته امروز تو این ویدیو صفر تا صد درست کردن شیرین پلو و مرغ و گرفتن تلخی پوست پرتقال و خلاصه هر نکته ای که فکرشو بکنید بهتون گفتم پس سریعتر بریم سراغ آموزش و تمام نکته های پخت شیرین پلو - مواد لازم برنج ۴ پیمانه مرغ ۴ تکه شکر ۱ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه خلال بادام ۱/۴ پیمانه خلال پسته ۱/۴ پیمانه خلال پرتقال ۱/۲ پیمانه زعفران به مقدار لازم گلاب ۱ قاشق سوپخوری روغن ۱/۲ پیمانه پیاز ۱ عدد - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشاوره و ثبت نام در دوره ها با مشاوران ما تماس بگیرید. ۴۴۹۶۱۸۵۰-۰۲۱ ۴۴۹۶۱۸۵۱-۰۲۱ ۰۹۱۰۲۳۰۵۱۳۷ - اگر