پرتقال و نمک یک روش مناسب برای درمان سرفه های خشک می باشد. انتظار می رود بعد از مصرف پرتقال و نمک علایم اصلی بیماری مانند، سرفه، خشکی دهان، سوزش و درد گلو بر طرف شود. این درمان برای سرفه های خشک موثر است اما، برای سرفه های ناشی از سرما و علایمی مانند لرز، درد شدید گلو، خلط سفید و شفاف توصیه نمی شود. پرتقال های پخت شده تاثیر خاصی بر سرفه های ناشی از خشکی ریه دارند. از آنجا که پرتقال ها بخارپز می شوند، روغن های پوست آن نیز تجزیه می شوند. به علاوه، این معجون خاصیت مرطوب کننده ریه ها را نیز دارد. پرتقال یکی از بهترین و مغذی ترین مرکبات است که از دیرباز در فصل سرما جهت پیشگیری و درمان سرماخوردگی و افزایش سیستم ایمنی بدن استفاده می شده است. پرتقال سرشار از ویتامین ث می باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده در 100 گرم پرتقال 135 میلی گرم ویتامین ث موجود است. این ویتامین خاصیت ضد سرطانی دارد و خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند . علاوه پرتقال، پوست آن نیز از فواید بسیار زیادی برخوردار است. در پوست پرتقال دو عنصر وجود دارد که باعث کاهش سرفه و خلط می شود. یکی از آنها نوسکاپین (Noscapine) ی