گردو، درختی است با میوه آجیلی که به خانواده گردو تعلق دارد. منشا گردو مناطق مدیترانهای و آسیای مرکزی است. ساده بگوییم، هزاران سالی است که گردو جزو رژیم غذایی انسانها بوده است. این آجیل خوشمزه غنی از چربی امگا 3 بوده و همچنین میزان بیشتری آنتیاکسیدان دارد یعنی خیلی بیشتر از باقی غذاهایی که میل میکنید. خوردن گردو میتواند سلامت مغز را افزایش داده و جلوی بیماری قلبی و سرطان را بگیرد. در این ویدیو میتوانید با ارزش غذایی، انواع گردو، خواص، ویژگیها و طعمهای آن آشنا شوید. برای مشاهده این محصولات میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید: