سالاد-پاستا-با-مرغ-و-سس-گردو مواد لازم: پاستا ۲۵۰ گرم (نصف بسته) سینه مرغ ۱ تکه کامل روغن کمی برای سرخ کردن نمک،فلفل،اورگانو(پونه کوهی) به میزان لازم گردو ریز خرد شده ۴ عدد برای تزئین سس خردل ۴ ق غ آبلیمو ۲ ق غ کاهو ۵ ورق برای سس: سس خردل ۴ ق غ گردو پودر شده ۴ عدد نمک،فلفل،اورگانو به میزان لازم روغن زیتون نصف استکان آبلیمو ۲ ق غ سیر ۱ حبه پنیر پارمزان ۴ ق غ طرز تهیه: داخل قابلمه یا تابه آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.پاستا را داخلش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه.بعد آبکشی کنید. داخل تابه روغن بریزید و سینه مرغ را نازک و نواری برش بزنید.کاملا سرخ کنید.بهش نمک،فلفل و اورگانو اضافه کنید و تفت بدید. پاستا آبکشی شده را به مرغ اضافه کنید و تفت بدید. ۴قاشق سس خردل و ۲ قاشق آبلیمو اضافه کنید و بهم بزنید. سپس گاز را خاموش کنید تا مواد سرد شوند. همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و بزارید کنار. کاهو را خرد کنید. مخلوط پاستا،کاهو خرد شده و سس گردو را باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه. داخل ظرف سرو بریزید و در آخر روی مواد،۴ عدد گردوی ریز خرد شده بریزید.