در دوره آموزش آشپزی تولید شده در آموزشگاه اشپزی میزبان، آموزش اشپزی از نکات پایه شروع شده و با آموزش بیش از 120 غذای ایرانی، غذای ملل، سس، پیتزا و . به پایان میرسد. در تمامی جلسات دوره آموزش آشپزی فنی حرفه ای میزبان تمامی نکات و فوت و فن های حیطه آشپزی آموزش داده شده به همین دلیل مدت زمان این دوره طولانی است.در زمان ضبط دوره و در حین آموزشها سعی کردیم ،کیفیت آموزش و بیان نکات مهم دقیقا مثل دوره های حضوری ما در بالاترین سطح ممکن و حرفه ای و کامل باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت مشاوره رایگان از طریق لینک زیر اقدام کنین