کوفته-هویج مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم هویج ریز رنده شده دو عدد متوسط تخم مرغ دو عدد جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم( ۲ فنجان) آرد نخودچی یک چهارم پیمانه نمک یک ق چایخوری زردچوبه یک ق چایخوری فلفل سیاه یک ق چایخوری پیاز رنده شده وآبش گرفته شده یک عدد مواد سس کوفته : پیاز خرد شده یک عدد نمک وزردچوبه یک ق چایخوری رب گوجه فرنگی دو ق سوپ خوری آب دو لیوان آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری آلو ۱۰عدد در صورت دلخواه طرز تهیه : ابتدا تمام مواد کوفته را باهم خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و در دست به شکل تخم مرغ فرم می دهیم داخل تابه روغن را گرم کرده وکوفته هارا تفت کوتاهی می دهیم وکنار می گذاریم. سپس برای سس کوفته نیز پیاز ریز خردشده را بانمک و زردچوبه ورب گوجه فرنگی تفت داده . آبلیمو و آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سس جوش آید. سپس کوفته ها را در سس چیده،الوها رو هم اضافه کرده. اول درب ظرف را چند دقیقه ای نمی گذاریم تا کوفته ها به قل بیفتد .سپس در ظرف را گذاشته اجازه می دهیم تا سی دقیقه کوفته ها پخته شوند نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک این