کیک وانیلی از کیک های ساده و پرطرفدار و خیلی خوشمزه است که معمولا به عنوان کیک پایه هم استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وانیلی در ادامه با کانال اشپزی با مهتاب همراه باشید . تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی شیر ۲/۳ لیوان معادل ۱۵۰ یعنی لیوان شیر رو ۳ قسمت کنید به اندازه ۲ قسمتش شیر بریزید روغن مایع ½ پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق سر پر مربا خوری وانیل ۱ قاشق چایخوری سر پر در این مرحله تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. حالا ابتدا روغن مایع، سپس شیر را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. حالا مایه کیک وانیلی را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می د