هر ایرانی برای یکبار هم که شده طعم بینظیر ترشی پیاز را چشیده است. این چاشنی بینظیر معمولا در کنار غذاهای سنتی ایرانی سرو میشود و طعم بینظیری را میسازد. همچنین در اغلب رستورانها میتوانید طعم بینظیر آن را بچشید. تهیه ترشی پیاز مربوط به فصل خاصی نبوده و هر زمان که تمایل داشته باشید، میتوانید آن را با استفاده از دستورالعملهای مختلف تهیه کنید. اما معمولا در فصل پاییز و زمستان در کنار غذا سرو میشود مواد لازم پیاز قرمز فلفل تند ۴-۵ عدد (میزان فلفل سلیقه ای می باشد نعناع خشک یک قاشق مربا خوری مرزه خشک یک قاشق مرباخوری نمک ۲قاشق مرباخوری سرخالی سرکه سفید یا قرمز بهاندازه کافی نبات ۱ تکه ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ترشی-پیاز-قرمز-رستورانی ترشی پیاز ترشی پیاز ترشی-پیاز ترشی-پیاز-خانگی طرزتهیه-ترشی پیازترشی ترشی-پیازقرمز آموزش-ترشی طرز-تهیه-ترشی-پیازقرمز ترشی-فوری آموزش-ترشی-خانگی نکات-ترشی-پیاز-خانگی آموزش-آشپزی انواع-ترشی ترشی-با-پیاز ترشی-مجلسی دورچین-غذا ترشی-خوشمزه طرزتهیه-ترشی-پیاز آموزش-ترشی-پیاز