و چگونه فر دستساز خانگی درست کنیم؟ یک قابلمه بزرگتر از قالب خود که ترجیحا قابلمه کهنه باشد را انتخاب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. داخل آن یک رینگ یا کاسهی استیل قرار دهید و درب قابلمه را دمکنی بگذارید یا با فویل بپوشانید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان دهید تا داخل قابلمه کاملا داغ شود. سپس مایع کیک یا شیرینیها را داخل قالب ریخته و خیلی سریع قالب را داخل قابلمه گذاشته و درب قابلمه را ببندید. چهل دقیقه زمان دهید تا کیک کاملا بپزد و بعد کیک شما آماده است. فر-دست-ساز آموزش-فر-دستساز کیک-قابلمه-ای شیرینی-بدون-فر قنادی قناد-خونگی قناد-خودت-باش بانوی-فعال بدون-فر روزمرگی آشپزی-با-من روزمرگی-های-من