طرز تهیه فسنجون با مرغ بسیار ساده است و به‌راحتی می‌توانید با استفاده از چند ماده اولیه مختلف، یک غذای خوشمزه و مغذی تهیه کنید و دستور تهیه های متفاوتی هم دارد . چند نکته: برای یکنواخت شدن خورشت، بهتر است پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. گردو را زیاد تفت ندهید، چون تلخ می‌شود و میسوزد . همچنین نباید خام هم داخل خورشت ریخت. برای به روغن افتادن خورشت بعد از تفت‌دادن گردو، سریعاً به آن آب سرد یا چندتکه یخ اضافه کنید. رب انار را با گردو تفت دهید تا خوش‌رنگ‌تر شود. اگر خورش فسنجان ترش دوست دارید، باید باز هم برای طعم بهتر و خوش‌رنگ‌تر شدن خورشت، حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر به آن اضافه کنید. برای اینکه گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ‌گوشت چرخ کنید. یا می‌توانید در مرحله تفت‌دادن گردوها، چندتکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به گردوها شوک وارد شده و روغن زیادی پس بدهند. ((( توجه داشته باشید که می‌توانید با خیال راحت با همین رسپی مواد را بر اساس تعداد نفرات و سلیقه شخصی تغییر دهید.))) مواد لازم : مغز گردوی آسیاب شده ۴۰۰ گرم

خورش فسنجون فسنجون فسنجون با مرغ فسنجون مجلسی فسنجان

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:50