بهترین روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی اولین مرحله آماده‌سازی و طبخ قورمه سبزی، تفت دادن سبزی آن است. تا حد امکان بهتر است سبزی تازه را برای انجام این کار انتخاب کنید تا تفت یکنواخت‌تر شده و قورمه سبزی خوش‌رنگ‌تر شود. اگر این مرحله به درستی انجام شود، مراحل بعدی پخت بسیار ساده خواهند بود. یکی از نکات سرخ کردن سبزی قورمه به اندازه سرخ کردن آن است. تفت دادن سبزی باید به میزانی باشد که سبزی‌ها تغییر رنگ دهند اما سیاه نشوند. به علاوه تمام سبزی باید به طور یکدست تغییر رنگ داده باشد و بخش‌های روشن و خام در آن باقی نمانده باشد. گرفتن آب سبزی قبل از شروع به سرخ کردن سبزی و ریختن آن در ماهیتابه آب آن را بگیرید. این کار به تردتر شدن سبزی و یکنواخت‌تر شدن سبزی‌ها حین تفت دادن کمک می‌کند. به خصوص اگر از سبزی فریزری برای تهیه قورمه سبزی استفاده می‌کنید، اهمیت این مرحله بیشتر هم می‌شود. سبزی‌های فریزری علاوه بر آب خود سبزی دارای یخ هم هستند که در زمان سرخ کردن باعث پاشیدن روغن به اطراف می‌شود. استفاده از روغن مایع ترفند بعدی در سرخ کردن سبزی قورمه، استفاده از روغن مایع است. روغن جامد به جای سرخ کردن سب