کد151 شیرینی-بادامی-قزوین نکات -روغن حتما جامد باشه نیمه جامد نزنید شیرینی رو شل میکنه روغن میافته اعصاب خوردی داره کره استفاده نکنید اگه به روغن جامد دسترسی ندارید کره دوغ گرفته جایگزین کنید ولی ماندگاری بالایی نداره بعد یه مدت بوی تندکره میگیره -بادام درختی بدون پوست رو با آرد برنج دستور مخلوط کنید و باهم آسیاب کنید تا به روغن نیفته میتونید بجای پودر هل از اسانسش استفاده کنید .ولی اصلش همون پودر هلِ. پخت شیرینی سنتی تجربی هست ممکنه تو فر من با این دما و زمان اون بافت مطلوب رو بده تو فر شما نه قلق فرتون دستتون باشه بافت شیرینی بعد از پخت کاملا پودری هست بدون احساس سفتی وسط شیرینی اگه دما بالا باشه یا زیاد تو فر بمونه یا ورز زیاد بدین شیرینیتون خشک میشه و فالو یادتون نره