آماده سازی مواد اولیه: پاستا (از هر شکلی): 300 گرم روغن زیتون: 100 میلی گرم مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز): به میزان لازم مغز گردو: 25 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار): 25 گرم طرز تهیه: ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس پاستا را به همراه کمی نمک افزوده و آن را چند دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و در آخر با آب سرد بشویید. در این فاصله بقیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید تا به شکل سسی یکدست و صاف دربیاید. کمی روغن زیتون در تابه ای بریزید و سس و پاستا را داخل آن مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. پاستای سبز را در بشقاب بکشید و با چند برگ ریحان و یا گشنیز تزیین کرده و میل کنید.