طرز تهیه رب انار خانگی/ رب انار/ بهترین و اصولی ترین رب انار،-Pomegranate paste سعی کنید از انارهای کوچک و شکسته استفاده کنید چون ارزان تر و بصرفه تره ،دقت داشته باشید که دانه ها خراب و قهوه ای نباشند! رب انار هر چقدر غلیظ تر باشد، ماندگاری بیشتر کیفیت بهتر و مهمتر از همه کپک نمی‌زند! رب انار یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها و سس هاست! رب انار را در ظرف شیشه‌ای با درب فلزی نگهداری کنید! من در رب انار نمک نریختم. حتما از دستکش استفاده کنید تا پوست دست و ناخن‌ها تون سیاه نشه(مال من سیاه شد داخل فیلم کاملا میتونید مشاهده کنید)! انار اگر آبدار باشد به ازای هر 10 کیلو گرم انار 1 کیلو 250 گرم رب انار تهیه می‌شود! اگر رب انار را به روش من تهیه کنید می‌توانید به مدت 2 سال در بیرون از یخچال نگهداری کنید! از ظروف لعابی و استیل برای پخت رب انار استفاده کنید! ترش و شیرین بودن رب انار به ذائقه شما بستگی دارد، اگر ترش دوست دارید انار ترش استفاده کنید برای تهیه رب انار ،اگر شیرین دوست دارید از انار شیرین! ========== از آشپزی لذت ببرید! <a href=' '>00:00</a> مقدمه <a href=' '>00:29</a> گرفتن آب ا