شامی-مازندرانی مواد لازم: سیب زمینی متوسط خام ۱ عدد سیب زمینی متوسط پخته ۱ عدد پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۱ حبه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم نمک،فلفل،زردچوبه،سماق ،روغن به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خشک ۲ قاشق غذاخوری(میتونید از سبزی تازه ریز خرد شده به مقدار ۴ قاشق غذاخوری استفاده کنید ) طرز تهیه: سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز ،رنده کنید.آبشو بگیرید و فقط از تفاله سیب زمینی و پیاز استفاده کنید و داخل ظرفی بریزید. سیب زمینی پخته و سیر رو رنده کنید و بهش اضافه کنید .گوشت چرخ کرده بریزید.نمک و ادویه ها رو بزنید. تخم مرغ،سبزیجات معطر و آرد نخودچی بریزید.همه رو با هم ورز بدید تا کاملا یکدست بشه. یک ساعت در یخچال استراحت بدید. سپس در تابه روغن بریزید .دستتون رو مرطوب کنید و مقداری از مایه شامی رو بردارید.با دستتون بهش فرم بدید.داخل تابه بزارید و با حرارت ملایم ،دو طرف شامی رو سرخ کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم