‎طرز تهیه آلو بخارا خانگی آلو بخارا یکی از خوشمزه ترین تنقلات است که همه عاشق آن می شوند و طعم بینظیرش را به خاطر می سپارند. آلوی مخصوص آلو بخارا، کمی درشت و کشیده و نوک تیز است ولی با سایر آلوها هم می توان آلو بخارا درست کرد —————————————————— مواد لازم براى شهد ١ ليوان شكر ١ ليوان آب مواد لازم براى جوشيدن آلوها شكر ١ قاشق نمك ١ قاشق سركه ١/٤ ليوان —————————————————— ‎00:00آلوبخاراى خانگى ‎00:09شستن آلوها ‎00:30 اضافه كردن شكر و نمكو سركه به آبجوش ‎ 00:45ريختن آلوها در آبجوش ‎1:14 خشک کردن آلوها با پوست و یا بدون پوست ‎2:10 قرار دادن آلوها مقابل آفتاب ‎2:45شستن آلوبخارا ‎3:06درست كردن شهد براى براق شدن آلو خورشتى ‎3:24 نگهداری آلو بخارا —————————————————— آلو-بخارا آلو-خشک طریقه-خشک-کردن-آلو آموزش-آلو-بخارا-خانگی خشک-کردن-آلو آلو-خشک-خانگی آلو-خشک-بازاری طرز-تهیه-آلو-خشک-در-خانه خشک-کردن-آلو آلو-بخارا-خشک طرز-خشک-کردن-میوه خشک-آلو-بخارا میوه-خشک خشک-کردن-آلوچه آلو-بخارا-خشک-کرنے-کا-طریقہ روشهای-خشک-کردن-آلو الو-خشک طرز-تهیه-مربای-آلو-بخارا آلو-بخارا-زرد طرز-تهیه-میوه-خشک آلو-بخار