مرسی که ویدیو رولایک میکنین️ دوست دارم نظرتون رو تو کامنتها برام بنویسین آخر ویدیو چندتا آموزش جذاب دیگه بهتون پیشنهاد میشه، حتما ببینید از خوشمزگیش‌هرچی‌بگم‌کم‌گفتم مواد لازم: یک بسته خمیر هزارلا رومال یک زرده تخم مرغ +یک قاشق شیر کرم شیرینی زرده 8 عدد نشاسته 30 گرم شیر 400 میل شکر 106 گرم کره 30گرم نکته:اگه خمیر هزارلاتون توی فریزر بوده نزدیک به دوساعت بذارین تو دمای محیط، اگه داخل یخچال بوده 20 دقیقه تو دمای محیط بمونه نکته:تمام وسایلی که با خمیرتون در تماس هست رو داخل یخچال بذارین تا خنک بشن، (کاتر، تخته، سینی فر و..) نکته:سعی کنین کار با خمیر هزارلا رو خیلی سریع انجام بدین که خمیرتون گرم نشه نکته :خمیر های کاتر زده رو با فاصله ی نیم سانت با هن بچینید و زیرش دو لایه کاغذ روغنی بندازین نکنه:با خمیر وسط که میمونه میتونی با همین روش شیرینی سایز کوچیکتر درست کنین نکته :موقع رومال کردن شیرینی مواظب باشین مواد رومال به کناره های شیرینی نخوره چون جلوی پف کردن شیرینی رو میگیره نکته:موقع چسبوندن ‌لایه ی رویی شیرینی خوب خیسش کنین و بچسبونین که بعد پخت جدا نشن از هم نکته:بعد کاتر زدن بیست