مواد اولیه: گوشت چرخ کرده گاو:500 گرم سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا :400 گرم برگ پونه :یک قاشق چای خوری طرز تهیه خمیر ساندویچ:آرد300گرم تخم مرغ 1عدد شیر1پیمانه نمک(کمی) تخم مرغ :یک عدد(برای رومال ساندویچ) شیر :دو سوم فنجان قارچ شسته و قاچ شده :100 گرم پنیر رنده شده پارمسان :یک چهارم فنجان پنیر :250 گرم طرز تهیه: برای شروع کار ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را در یک تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا چربی گوشت بر اثر حرارت آب شود و رنگ گوشت تغییر کند. وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد نصف سس گوجه فرنگی را با برگ پونه به آن اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. بعد از به جوش آمدن سس گوشت ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت 10 دقیقه به آرامی قل بخورند. در این فاصله شیر را با مخلوط پخت بیسکوییت و تخم مرغ را خوب ترکیب کنید . سپس به اندازه 3/4 فنجان از این خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید . بقیه خمیر را داخل سینی پخت با ضخامت کم پهن کنید و سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی آن بمالید . پنیر را چند لایه برش بزنید