خورش به یکی از خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد.این خورش به دلیل وجود به تازه در فصل پاییز یک خورش فصلی محسوب می شود. به خواص بسیار زیادی دارد مثل سم زدایی کبد ، درمان سرماخوردگی ، کنترل فشار خون و... که با خوردن این خورش از این خواص بهرمند میشوید. طرز تهیه این خورش خوشمزه بسیار ساده است با ما همراه باشید. مواد لازم گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم پیاز درشت نگینی یک عدد به یک عدد آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد رب گوجه و رب انار هر کدام نصف قاشق غذاخوری زردچوبه ،فلفل سیاه ، دارچین هر کدام یک قاشق چایخوری نمک ، آب و روغن به میزان لازم