مواد لازم: برنج ۴پیمانه قارچ ۶عدد فلفل دلمه یک عدد ذرت ۴ قاشق غذاخوری لوبیا سبز یک پیمانه نصف یک سینه مرغ پیاز یک عدد گوجه ۴ عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه: پیاز رو تفت بدید تا سبک بشه سینه مرغ خرد شده را اضافه تفت بدید تا کمی پخته بشه ادویه جات لوبیا سبز خرد شده رو اضافه قارچ های اسلاید شده گوجه های خرد شده رو اضافه هم بزنید ذرت فلفل دلمه ای نگینی شده مواد رو کاملا مخلوط کنید و در آخر یک قاشق رب گوجه هم بزنید تا یکدست بشه در تابه رو بذارید ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشه تا مواد پخته بشه برنج رو با روش خودتون آماده دم کردن کنید. ته قابلمه روغن بریزید سیب زمینی به هرشکلی که دوست دارید بچینید من سیب زمینی رو قالب زدم یک تکه نان برش زدم وسط سیب زمینی ها گذاشتم و با کمی جعفری تزیین کردم یک سوم برنج آبکش شده رو روی سیب زمینی ها بریزید مواد آماده شده را وسط برنج بریزید مابقی برنج کمی فشار بدید تا سطح برنج صاف بشه. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برنج دم کشیده و آماده اس

برنج غذا آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:02