بورک (Börek) یه نوع غذا، پیش غذا و فینگرفود عالی و خیلی خوشمزه مواد مورد نیاز برای ۳۰ عدد بورک ️گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم(من ترکیب گوشت و سویا استفاده کردم) ️قارچ ۳۰۰ گرم (۱۲ تا ۱۵ عدد) ️فلفل دلمه ای ۱ تا ۲ عدد ️پیاز ۲ عدد بزرگ ️رب گوجه ۲ ق غ ️ذرت به مقدار کم ️خمیر یوفکا ۲ بسته ️نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و پول بیبر به میزان لازم دستور پیاز نگینی شده را با مقداری روغن تفت میدهیم. گوشت چرخ کرده (سویا)را اضافه و تفت میدهیم. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم. قارچ های ورقه ای شده را اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک،فلفل،زردچوبه،پول بیبر و پودر سیر را هم اصافه کرده و تفا میدهیم. رب گوجه اضافه کرده و بعد از تفت دادن از حرارت برداشته و میگذاریم تا کمی خنک شود. خمیر بورک در هایپرمارکت ها هست ، در شکل های مختلف ، یک ورق برداشتم و روی مابقی رو پوشاندم چرا که در مجاورت هوا زود خشک میشود. رو و پشت خمیر رو آب و روغن و یا میشه کره زد . از مواد گوشتی وسط خمیر قرار داده و به دلخواه میشه پنیر پیتزا ریخت و بعد خمیر رو رول کردم و به انتهای خمیر کمی اب زدم تا بچسبد. در تابه روغن ریخته و وقتی گرم ش