سلام با آموزش سوسیس مرغ در خدمتتونم. این سوسیس ها فوق العاده خوشمزه و سالمن و باهاشون میتونید انواع پیتزا و خوراک و غذاهای دیگه رو بپزین. مواد لازم: گوشت مرغ(مخلوط سینه و ران) پاک شده و بدون استخوان نیم کیلو سیر ۲ حبه آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک شور ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع یک چهارم لیوان کاور سوسیس ادویه های سوسیس: نمک یک قاشق مرباخوری پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق مرباخوری پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری پودر میخک نوک قاشق چایخوری پودر خردل ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری نکات مهم: داخل یخچال دو هفته و داخل فریزر تا دو ماه ماندگاری داره. تمام مواد رو لوازم قنادی ها دارند. اگر غذاساز و یا میکسر ندارید، چند بار خمیر رو از چرخ گوشت رد کنید و در نهایت ورز بدید تا چسبنده بشه. پیتزا سوسیس-کارخونه طرز-تهیه-سوسیس