پاییز فصل مورد علاقه طرفداران میوه به است. در این فصل زرد و نارنجی، یکی از محبوبترین انتخابها برای وعده نهار و شام تهیه غذا با میوه به است. خورشت به یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است که طعمی ترش و شیرین دارد. ترکیب طعم ملایم میوه به با گوشت خورشتی یا مرغ و زعفران، طعمی دلچسب و مناسب فصل پاییز به این خورشت میبخشد. مواد لازم : سینه مرغ : ۱ عدد کامل پیاز : ۱ عدد بزرگ میوه به : ۱ عدد بزرگ آلو خورشتی : ۷ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : به میزان لازم زردچوبه ، پاپریکا و فلفل سیاه : از هر کدام ۱ قاشق چایخوری نمک و روغن به میزان لازم ممنونم مه همراه من بودید عزیزان. خورشت-به-بامرغ خورش-به-آلو-با-مرغ خورشت-به خورش-به به-آلو خورشت-به-آلو طرزتهیه-خورش-به-آلو آشپزی آموزش انواع-خورش خورشت آشپزی-با-مهتاب خورش-به-آشپزی-مهتاب به-آلو-با-گوشت به-آلو-بامرغ خورش خورشت الوبخارا به خورشت-به-آلو به-آلو-مجلسی خورشت-آلو به-آلو آشپزی-ایرانی انواع-خورشت غذای-ایرانی انواع-خورش خورشت-مجلسی بانوان-اموزش-آشپزی بانوان-آشپزی خورش-مجلسی آموزش-خورشت-به-آلو آموزش-آشپزی-ای