در میان انبوه مرباهای رنگارنگ و خوشمزه ایرانی، مربای هویج جایگاه ویژه‌ای دارد. این مربای خوشرنگ و خوش‌طعم، طعمی بی‌نظیر و دلچسب را به ارمغان می‌آورد، تصور کنید، صبح خود را با نان تازه و کره ای که مربای هویج خانگی، همراه شده است، آغاز کنید. طعم شیرین و ملایم هویج در کنار عطر دل‌انگیز زعفران و گلاب، صبحی پرنشاط و سرشار از انرژی را برای شما رقم خواهد زد. (((( چند نکته مهم : )))) گلاب را در انتهای پخت اضافه کنید، زیرا حرارت زیاد می‌تواند عطر گلاب را از بین ببرد. از آبلیمو تازه استفاده کنید. آبلیمو کهنه ممکن است طعم نامطبوعی به مربای شما بدهد. استفاده از شکر را متناسب با هویج مصرف شده قرار دهید و همچنین ذائقه و سلیقه خود نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که مربا را درون قابلمه مسی یا لعابی بپزید برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنید . مواد لازم: هویج 500 گرم شکر ۳۵۰ گرم چون خود هویج شیرین است ولی در کل میزان شکر سلیقه ای می باشد خلال پسته و بادام (تزئین) 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری گلا

مربا مربا هویج بانوان ترشی و مربا مربای هویج هویج

1 هفته پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:03